Rólunk

Egyedi - Takarékos - Innovatív -Környezetbarát

 
Az Etik Sales Kft. az Etik Kft értékesítésre specializálódott szegmense. A cégcsoport összes termékét kínáljuk a vevői igények maximális kielégítése érdekében.
Műanyag nyílászáróink a következő profilokból készülnek:
  • SALAMANDER
  • GEALAN
  • KÖMMERLING
  • BRÜGMANN
 
Cégünk a tanácsadás, tervezés, felmérés, szállítás, beépítés és karbantartás területén is felkészült, szakmai segítséget biztosít.
Ablakainkat, ajtóinkat - számos előnyük felsorolását mellőzve - ajánljuk mindazon épületeknél, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség, ill. a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos.
Az ETIK Kft. nevének első betűje az egyediséget jelenti, hiszen az épületek külső megjelenésének esztétikája a szín, a forma és az anyagok együttes hatásából ered. Ezért nyílászáróinkat széles szín- és formaválasztékban készítjük.
  • A fa dekorfóliás ablakok rendelkeznek a műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságával, valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg. Fa-erezetes fóliás kivitelű nyílászáróink rendelhetők kívül-, belül-, illetve kívül-belül színes kivitelben is, 6 féle alap-, és 12 féle extra színből, valamint 23 féle homogén renolit fólia színből.
  • Nyílászáróinkat többféle formában gyártjuk, így mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő formát.
Cégünk nevének második betűje a takarékosságra utal. Az egyre növekvő energiaárak miatt az Etik Cégcsoport  nyílászárói 5-, 6- illetve 7 légkamrás profiljaiból gyártja, melyek biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést. Ablakainkat-ajtóinkat alapáron U= 1,0-s (a 6 légkamrás esetében a komplett szerkezet hőátbocsátási tényezője U=0,92 W/m2K) hőátbocsátási tényezőjű üvegekkel készítjük. Az alacsony karbantartási költségekkel együtt ezen tényezők hozzájárulnak nyílászáróink takarékos, korszerű minőségéhez.
Az innovatív kifejezés megújulást jelent, amely az Etik Kft. esetében azt jelenti, hogy versenyképességünk kulcsát a folyamatos fejlődésben, a termékek, szolgáltatások, folyamatok és a minőség fejlesztésében látjuk, ezáltal folyamatosan a versenytársak előtt járhatunk.
Az Etik Kft. utolsó betűje pedig a környezetbarát kifejezést takarja. Fontos számunkra, hogy termékeink gyártásakor óvjuk környezetünket. A műanyag profilok gyártásakor mindig keletkeznek maradékok, de ezek nem a szemétbe valók, hanem magas minőségű alapanyagok. Ezekből az újrahasznosított profilokból – visszahasznosított PVC maggal - készülnek az Etik Star termékcsaládunk nyílászárói, amelyek minőségüket nem veszítik el, ellenben környezet kímélők. Az újrahasznosított profilok belső része a régi anyagot, külső része pedig az új anyagot tartalmazza, melyet ma már magas műszaki színvonalon, rendkívül korszerű technológiával és nagy fokú precizitással készít a profilbeszállító német vállalat.

 

 

 

9400 Sopron, Lófuttató u. 6/A. | Fax: 06-99-324-694 | E-mail: 

 

 

Az oldalt készítette: Alfa-Webmarket Kft 2013 © Minden jog fenntartva! | Támogatott böngészők: IE 7.0+, Mozilla 3+