Alu ajtó és ablakrendszerek

Általánosságban:

Az Aliplast rendszer hőszigetelését a hőhídmegszakító és a megfelelő tömítések alkalmazása biztosítja. A hőhídmegszakító rétegek üvegszállal erősített poliamidból készülnek. A rendszer emellett jó hangszigetelést is garantál. Az Rw együttható értéke függ az alkalmazott ablaküvegtől, valamint az ablak és az ajtó típusától. A hézagmentességet speciális, szintetikus EPDM kaucsuktömítések biztosítják, amelyek a sok éves használat során garantáltan ellenállnak az öregedés folyamatának. Az üvegtömítéseket és a központi tömítést 45° kell átvágni és ragasztani a sarkaknál. A szellőző, vízkifolyó nyílásokat a külső oldalról műanyag fedél takarja.

A rendszer 4 mm és 51 mm közötti vastagságú üvegegységek használatát teszi lehetővé. Az üvegezés vastagságának ilyen széles tartománya garantálja az összes üvegtípus felhasználási lehetőségét. Az Aliplast rendszere szerkezetei lehetővé teszi az európai szabványoknak megfelelő vasalatok, zárak és sarokpántok alkalmazását. Ennek köszönhetően megrendelőink különféle kívánságait az alapszerkezet változtatása nélkül teljesíteni tudjuk.

A profilok csatlakoztatása minimális megmunkálás mellett történik az alumínium kötőelemek és kiegészítő tartozékok felhasználásával. Az L-típusú sarokkötések a tokok vagy a szárnyak profiljai végeinek 45°-os szögben történő elvágása, összegyűrése és összeragasztása útján történik, a profilok belső kamráiba benyúló sarokelemek két komponensű ragasztójának a felhasználásával. A ragasztó használata biztosítja a kötés merevségét és hézagmentességét.

Superial (SP)

A SUPERIAL fokozottan hőszigetelő, három légkamrás rendszer. A hőmegszakítónak köszönhetően, amely speciális üvegszál erősítésű többrészes kamratömítés PA 6.6.25-ös poliamidból, a szerkezet eléri az UR< 2,0 W/m2K értéket, így a DIN 4108 szabvány szerinti

1.0 keretcsoportba tartozik. Az ablakkeretek és fix ablakok profilmélysége 75 mm az ablakszárnyaké 84 mm. A SUPERIAL rendszer más hőszigetelt szerkezetek szerelvényeire épül. A szerkezet kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az üveg vastagsága 14 és 61 mm között változtatható.

FELHASZNÁLÁS -fix üvegportálok hőszigetelő üvegezéssel -egy-és kétszárnyú, bukó-nyíló, befelé nyíló ablakok -bukó és forgó ablakok -csak befelé bukó ablakok -bukó és toló ajtók ablakok a hozzávaló vasalattal.

 

9400 Sopron, Lófuttató u. 6/A. | Fax: 06-99-324-694 | E-mail: 

 

 

Az oldalt készítette: Alfa-Webmarket Kft 2013 © Minden jog fenntartva! | Támogatott böngészők: IE 7.0+, Mozilla 3+